Tule meille kirjoittajaksi

Tule meille kirjoittajaksi - Tule meille kirjoittajaksi

Huomio kaikki lahjakkaat kirjoittajat. Oletko jo jonkin aikaa ollut Hello Hero Game -blogin fani? Jos olet, niin olet varmasti perehtynyt siihen, mitä me teemme ja mitä me tarjoamme tälle yhteisölle.

Tästä syystä me avaamme nyt ovet hakemuksille Hello Hero Gamen nuorten kirjoittajien ohjelmaan. Me hyväksymme 50 opiskelijaa työskentelemään meille harjoittelijoina ja hoidetaanpa tämäkin nyt pois alta, kyllä, tämä harjoittelu on palkallista.

Me tarvitsemme apua kaiken sen kanssa, mitä tapahtuu pian blogimme saadessa paremman aseman verkkomarkkinoilla, ja me tarvitsemme sinua pitämään linnaketta pystyssä. Joten, oletko valmis siihen? Jos olet, tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Hello Hero Game -harjoittelijaohjelma

Meillä ei ole sille vielä hienoa nimeä, joten me kutsumme sitä nyt tällä nimellä. Siitäkin huolimatta, tämä on aika siistiä.  Me hyväksymme korkeakouluopiskelijoita työskentelemään meille kuukauden tai kahden ajan erilaisissa tehtävissä tässä yrityksessä.

Me tarjoamme palkallisia harjoittelupaikkoja ja toistaiseksi meillä on ollut web-kehittäjiä, virtuaalitaiteilijoita, ja nyt kirjoittajia. Me haluamme antaa näille nuorille kuvan siitä, millaista elämä on, ei ainoastaan ulkomaailmassa, vaan myös muualla, missä he voivat jatkaa valitsemallaan opiskelualalla, kunnes siitä tulee heidän työnsä.

Mistä kirjoittaa

No, jos olet lukenut ”Tietoa meistä” -sivua, tiedät tärkeimmät aiheet, joista me kirjoitamme. Toinen hyvä tapa lähestyä tätä, on tietenkin tutustua meidän blogiimme. Yhteenvetona, me haluamme sinun kirjoittavan blogikirjoituksia ja artikkeleita nettikasinoalasta.

Me puhumme videopelien tekijöistä ja niiden takana olevasta liiketoiminnasta. Tällä alalla on niin paljon opittavaa ja käsiteltävää. Yksi kampanja, jota me myös käsittelemme täällä, on vastuullisen pelaamisen tai uhkapelaamisen edistäminen.

Olet todennäköisesti tietoinen rahapelien aiheuttamista ongelmista, joista eivät ainoastaan ihmiset täällä Nashvillessä kärsi, vaan myös koko osavaltiossa, koko maassa ja ympäri maailmaa.

Lähetä hakemuksesi tänään

Me valitsemme vain 50 harjoittelijaa ja odotamme saavamme vähintään 400 hakemusta. Tämä ei ole ”ensimmäisenä tullut saa ensimmäisenä paikan” käytäntö. Me hyväksymme hakijoita heidän kokemuksensa ja taitojensa perusteella.